zondag 29 december 2013

Snelle gezonde pasta



 


75 gr. Rucola



250 gr. Cherry tomaatjes






250 gr. Verse pasta tagliatella

30 gr. Salade pijnboompitten

250 gr. Gerookte kip

2 tenen knoflook

Olijfolie

Truffelolie

Zet  een pan warm water op het fornuis. Breng dit aan de kook.

Snij de kip in blokjes en halveer de cherry tomaatjes.

Doe twee eetlepels olijfolie in de pan en pers de afgepelde knoflook in de pan.

Bak de kippenblokjes lichtbruin, voeg de cherry tomaatjes toe.

Kook ondertussen de pasta in de pan.

Rooster in een droge hete koekenpan de pijnboompitten.

Giet de pasta af.

Schep op elk bord een portie pasta.

Op de pasta verdeel je per bord de tomaatjes en kip.

Daarop wordt een bosje rucola gelegd, waar op je de warme pijnboompitten garneer.

Daarover giet je een scheut truffelolie.

 

Smakelijk Eten

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je me een berichtje stuurt...