75 gr. Rucola
250 gr. Cherry tomaatjes
250 gr. Verse pasta tagliatella
30 gr. Salade pijnboompitten
250 gr. Gerookte kip
2 tenen knoflook
Olijfolie
Truffelolie
Zet een pan warm
water op het fornuis. Breng dit aan de kook.
Snij de kip in blokjes en halveer de cherry tomaatjes.
Doe twee eetlepels olijfolie in de pan en pers de afgepelde
knoflook in de pan.
Bak de kippenblokjes lichtbruin, voeg de cherry tomaatjes
toe.
Kook ondertussen de pasta in de pan.
Rooster in een droge hete koekenpan de pijnboompitten.
Giet de pasta af.
Schep op elk bord een portie pasta.
Op de pasta verdeel je per bord de tomaatjes en kip.
Daarop wordt een bosje rucola gelegd, waar op je de warme
pijnboompitten garneer.
Daarover giet je een scheut truffelolie.
Smakelijk Eten
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Leuk dat je me een berichtje stuurt...