Dit jaar gaat het
voor het eerst anders dan normaal.
En dan ben je als
een echte foodie de controle kwijt…
Ik weet gelukkig
wat ik ga maken;
tijgergarnalen op een
bedje van avocado crème
boeuf bourguignon
schorseneren en pastinaakpuree
stoofpeertjes en salade.
Maar nu komt het past het
wel bij de rest van het menu..
Aan de andere kant is wel
weer eens leuk om het niet van begint tot eind te regisseren. Ik geef me over
en laat het over me heen komen. Wie weet bevalt het wel. Wat eten jullie met
kerst. Graag hoor ik wat jullie eten.
De voorbereidingen zijn
hier ondertussen gestart, de was is gewassen en gestreken. Het maken van de
boodschappenlijstjes kan beginnen. En de eerste boodschappen worden morgen
gehaald. Kruiden zeker, wat die zijn altijd op. En dat dan per winkel ook
altijd handig en dan shop ik vaak elke dag tot aan kerst. En dan nog heb ik het
idee dat ik te weinig heb.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Leuk dat je me een berichtje stuurt...